Retourneren

LET'S TALK RETOUR

 Niet helemaal tevreden van je aankoop?  Dan heb je het recht om je items te retourneren. Hou wel even rekening met onderstaande bemerkingen ;-).

Bedenktijd en retourneervoorwaarden

In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de Wet van 6 april 2010 heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij of zij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 (veertien) werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. 

BELANGRIJK! DEFAULTS WORDEN BINNEN 12u NA ONTVANGST GEMELD. 

Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen in originele staat, met de originele labels, ongebruikt en in de originele verpakking op eigen risico en eigen kosten terugsturen naar BUYorCRY, Boonmarkt 25 2220 Hallaar, België. 

ALs klant maak je zelf via eender welke transporteur een verzendlabel aan. De retourkosten zijn voor de klant. Retours worden verzonden naar:

BUYorCRY

tav Liesbeth Vivet

Boonmarkt 25

2220 Hallaar

België

emailadres: buynoworcrylater@yahoo.com

VERGEET ZEKER JE ORDERBEVESTIGING NIET IN DE ZAK TE STEKEN ;-)

De terugbetaling wordt uitgevoerd via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt voor je aankoop. Hou er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat je geld (max 14 dagen) weer op je rekening staat, afhankelijk van de voorwaarden en het beleid van je bank.

Was je originele bestelwaarde boven €100 en kreeg je daarom verzending cadeau, maar is je bestelwaarde na retour onder €100, dan worden deze verzendkosten (€5) ook in mindering gebracht bij de terugbetaling.

Ongefrankeerde retourneringen zullen niet worden aangenomen. 

Goederen die specifiek voor de consument ontworpen zijn of die kunnen bederven worden niet teruggenomen en de consument kan zich dus niet beroepen op het herroepingsrecht. 

Wegens hygiënische redenen kunnen oorbellen niet worden teruggenomen.

De retourzending wordt door BUYorCRY gecontroleerd. Na een geslaagde controle wordt het artikel met u verrekend. U kan binnen de 2 (twee) weken een terugbetaling op uw rekening verwachten. Items die te laat werden teruggestuurd, na 14 dagen, hebben geen recht op terugbetaling. 

Bestellingen die zijn vereffend met een gift card worden nooit in cash terug uitbetaald bij een eventuele retour. Er wordt een nieuwe gift card aangemaakt.

Items aangekocht tijdens een sales periode komen niet in aanmerking voor retour. BUYorCRY zal, indien u toch overgaat tot een retour, niet overgaan tot een terugbetaling.

 

 

 

 

 

© 2018 - 2024 BUYorCRY bv | sitemap | rss