Retourneren

 

     

6. Bedenktijd en retourneervoorwaarden

In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de Wet van 6 april 2010 heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij of zij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 7 (zeven) werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. 

Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen in originele staat, met de originele labels, ongebruikt en in de originele verpakking op eigen risico en eigen kosten terugsturen naar BUYorCRY, Kontichstraat 265, 2650 Edegem, België. 

ALs klant maak je zelf via eender welke transporteur een verzendlabel aan. De retourkosten zijn voor de klant. Retours worden verzonden naar:

BUYorCRY

tav Liesbeth Vivet

Kontichstraat 265

2650 Edegem

België

emailadres: buynoworcrylater@yahoo.com

VERGEET ZEKER JE ORDERBEVESTIGING NIET IN DE ZAK TE STEKEN ;-)

Ongefrankeerde retourneringen zullen niet worden aangenomen. 

Goederen die specifiek voor de consument ontworpen zijn of die kunnen bederven worden niet teruggenomen en de consument kan zich dus niet beroepen op het herroepingsrecht. 

Wegens hygiënische redenen kunnen oorbellen niet worden teruggenomen.

De retourzending wordt door BUYorCRY gecontroleerd. Na een geslaagde controle wordt het artikel met u verrekend. U kan binnen de 2 (twee) weken een terugbetaling op uw rekening verwachten. Items die te laat werden teruggestuurd, na 14 dagen, hebben geen recht op terugbetaling. 

Bestellingen die zijn vereffend met een gift card worden nooit in cash terug uitbetaald bij een eventuele retour. Er wordt een nieuwe gift card aangemaakt.

Items aangekocht tijdens een sales periode komen niet in aanmerking voor retour. BUYorCRY zal, indien u toch overgaat tot een retour, niet overgaan tot een terugbetaling.

Aangezien gratis verzending is voorzien, en u de items retour stuurt en zo onder het bedrag van €30 (dertig euro) zit, zullen verzendingskosten worden afgetrokken van het terug te storten bedrag. Dit gaat over een vast bedrag van €5 (vijf euro). 

 

Adres voor retour indien bovenstaand reglement gelezen:

BUYorCRY

Kontichstraat 265

2650 Edegem

Vermeld het e-mailadres van de ontvanger (buynoworcrylater@yahoo.com) zodat de ontvanger op de hoogte wordt gesteld van je retour. 

 

 

© 2018 - 2023 BUYorCRY | sitemap | rss