Verzenden of ophalen

VERZENDEN

Indien u voor verzending kiest, zal het product zo snel mogelijk verzonden worden. Wij werken met SendCloud. Dit wil zeggen we dus werken met verschillende verzendbedrijven, afhankelijk van afstand naar de consument en het gewicht van het product. Bij elke verzending zal er een track&trace code worden doorgestuurd via e-mail, zodat u perfect kan volgen waar uw product zich bevindt. 

OPHALEN

adres ophaling:

Liesbeth Vivet - BUYorCRY 

Kontichstraat 265

2650 Edegem 

U kan ook kiezen om uw product op te halen. Het ophaalmoment zal op voorhand worden afgesproken, aangezien BUYorCRY niet altijd ter plaatse is. Indien u niet komt opdagen op het afgesproken ophaalmoment, gaat BUYorCRY ervan uit dat u afziet van de aankoop en wordt uw reservatie automatisch geannuleerd. Indien u het product dan toch nog wenst, zal u het opnieuw moeten bestellen. 

De betaling kan ter plaatse gebeuren met de bancontact app of cash. Indien u cash wenst te betalen, gelieve dit op voorhand te laten weten. Zorg er ook voor dat u gepast kan betalen. 

Indien u in of rondom Edegem woont, levert BUYorCRY gratis op een afgesproken tijdstip, indien de mogelijkheid zich voordoet.

 

© 2018 - 2023 BUYorCRY | sitemap | rss