Verzenden of ophalen

VERZENDEN

Indien u voor verzending kiest, zal het product zo snel mogelijk verzonden worden. Wij werken met SendCloud. Dit wil zeggen we dus werken met verschillende verzendbedrijven, afhankelijk van afstand naar de consument en het gewicht van het product. Bij elke verzending zal er een track&trace code worden doorgestuurd via e-mail, zodat u perfect kan volgen waar uw product zich bevindt. 

Voor de verzending rekenen we €5 aan en zal er van dat bedrag maandelijks per verzending €1 worden geschonken aan een goed doel. De verzendkosten krijgt u niet terug indien u retourneert. Verzending is gratis vanaf €100

AFHALEN

AANGEZIEN WE MOMENTEEL VOLOP IN DE VERHUIS ZITTEN, IS OPHALEN OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK. INDIEN DIT WEER MOGELIJK IS, ZAL DIT WORDEN MEGEDEELD OP DEZE PAGINA EN OP INSTAGRAM EN FACEBOOK.

BEDANKT VOOR UW BEGRIP 

(U kan ook kiezen om uw product op te halen. Het ophaalmoment zal op voorhand worden afgesproken, aangezien BUYorCRY niet altijd ter plaatse is. Indien u niet komt opdagen op het afgesproken ophaalmoment, gaat BUYorCRY ervan uit dat u afziet van de aankoop en wordt uw reservatie automatisch geannuleerd. Indien u het product dan toch nog wenst, zal u het opnieuw moeten bestellen. 

De betaling kan ter plaatse gebeuren met de bancontact app of cash. Indien u cash wenst te betalen, gelieve dit op voorhand te laten weten. Zorg er ook voor dat u gepast kan betalen.)

 

 

© 2018 - 2024 BUYorCRY bv | sitemap | rss