SUPPORT AMALIE

Amalie... ik zag je verhaal op instagram en mijn hart brak in duizend stukjes. De dag voor je operatie stond je hier nog in de living, vol goede moed, onwaarschijnlijk positief en ik kon mijn tranen amper bedwingen. Want godverdomme, wat is het leven soms zoooo oneerlijk. Jong, in de fleur van je leven, een ongelooflijk knappe griet, maar vooral dat hart van goud. Want zo ken ik je, van tijdens mijn lessen. Altijd klaar om iemand te helpen, altijd zo lief.

Je bent uitgeput, de onwetenheid knaagt en dan komt er nog eens de financiële kater bij, want ziek zijn en willen genezen, dat kost waanzinnig veel centjes. Dat is de enige zorg die we misschien met z'n allen wat kunnen verlichten. 

Voor de volgers op instagram, je hebt het verhaal daar kunnen volgen en ik besloot om toch iets kleins te doen. Vanaf 24 aug gaat er per bestelling €2 opzij voor Amalie en haar gezin, om de kosten misschien iets draaglijker te maken. WIl je graag een extraatje geven? Dan kan dit door een Amalieke in je winkelmandje te plaatsen. Is dit een must? Uiteraard niet. Wil je graag helpen? Dan heel heel graag. 

Wil je haar verhaal graag even bekijken? Dan kan dit op haar instagram pagina @amaliekmp 

Support is the most beautiful thing in the world!

liefs 

Liesbeth 

Sorteer op
© 2018 - 2021 BUYorCRY | sitemap | rss